Брітні Спірз потрапила до психіатричної лікарні

16.04.2019
Брітні Спірз потрапила до психіатричної лікарні

Брітні Спірз.

Скасувавши концерти нового шоу «Домінейшн», співачка вирішила присвятити більше часу своїм близьким, особливо батькові, який напередодні переніс дві операції, після останньої виникли ускладнення, і здоров’я його наразі під загрозою (минулої осені у 66-річного чоловіка діагностували хворобу кишечнику).
 
 
Але такі хвилювання не пройшли без сліду і для самої Брітні, тож через по­стійний стрес вона перестала спати.
 
 
Стан здоров’я доньки занепокоїв її батька, тому він і наполіг на її госпіталізації, адже безсоння може спровокувати психічні розлади.
 
 
Брітні доведеться провести щонайменше місяць у психіатричній клініці, куди вона потрапила минулого тижня.
 
Нагадаємо, 37-річна виконавиця вже мала проблеми такого роду. Вперше вона потрапила до психіатричної клініки у 2008 році, після розлучення зі своїм чоловіком — Кевіном Федерлайном.
 
Співачка «лікувала» душевні травми алкоголем та наркотиками, через що не раз потрапляла у різні ДТП, недбало ставилася до своїх материнських обов’язків. Тож суд виніс рішення віддати дітей подружжя — синів-близнюків — під опіку Кевіна, що й спровокувало нервовий зрив у Брітні.
 
Після лікування опікуном співачки став її батько, а сама Брітні Спірз майже 12 років виплачує своєму колишньому аліменти на дітей, а це чимала сума — по 20 тисяч доларів щомісяця.
 
Наразі вона покинула погані звички, займається спортом і намагається влаштувати своє особисте життя, зустрічаючись із молодшим за неї на 13 років композитором Семом Асгарі. Брітні навіть подумує вийти за нього заміж, проте дозвіл на шлюб має дати батько, який досі залишається її опікуном.