Внучка Грейс Келлі виходить заміж за режисера

12.04.2019
Внучка Грейс Келлі виходить заміж за режисера

Шарлотта Казірагі.

Монарша сім’я Гримальді вже майже півстоліття дає харч для жовтої преси, починаючи з казкового весілля американської актриси Грейс Келлі та монарха Монако Реньє ІІ, її трагічної загибелі та закінчуючи постійними інфоприводами їхніх нащадків — трагічної загибелі чоловіка старшої доньки Кароліни, романів сина Альберта чи дивакуватих витівок молодшої — Стефанії.
 
 
Та нещодавно ЗМІ повідомили приємну новину з дому Гримальді — на цей раз уже про онучку покійної Грейс Келлі та доньку Кароліни Шарлотту Казірагі: 32-річна принцеса вперше виходить заміж за 37-річного французького режисера Дімітрія Рассама (до слова, сина знаменитої французької кінозірки Кароль Буке).
 
 
Про заручини вони оголосили ще минулого року, проте наречена на той час була вже вагітна, тож весілля довелося відкласти.
 
Узагалі історія цих молодят нагадує «Санта Барбару» за кількістю романів-розлучень, адже Шарлотта виховує п’ятирічного сина від французького актора Гада Ельмалеха (відомого нашим читачам за фільмами «Північ у Парижі» та «Любов з перепонами»), з яким вона прожила в цивільному шлюбі чотири роки.
 
На час знайомства Шарлотти з Дімітрієм він теж не був одинаком, адже був одружений із російською моделлю Машею Новосьоловою і виховував їхню спільну донечку.
 
Та історія Попелюшки з Тули закінчилася, коли «принц» із Парижа на балу зустрів справжню принцесу з Монако. У них виявилося значно більше спільного, адже обоє закінчили Сорбонну, та й матері обох були (і є) відомими актрисами, належали до бомонду. Тож тепер справжнє казкове весілля відбудеться в Монако, а вінчатиметься пара у французькій комуні Сен-Ремі-де-Прованс.