«Миронівський хлібопродукт» гучно позбавився свого головного агронома

10.04.2019
Головний агроном агроіндустріального холдингу МХП Олексій Сергієнко звільнений із посади через фінансові махінації, повідомила прес-служба компанії.
 
«Олексій Сергієнко був викритий у неправомірних діях, які спричинили фінансові та репутаційні збитки компанії. Багато років, працюючи в компанії, Олексій Сергієнко мав авторитет висококваліфікованого фа­хівця і міг лобіювати інтереси контрагентів, застосовуючи для цього різні схеми і отримуючи від цього фінансову вигоду», — вказується в повідомленні.
 
У компанії зазначають, що під час тендера служба безпеки поінформувала: збитки компанії могли скласти 116 тисяч доларів.
 
«Перевірка на поліграфі не спростувала підозри щодо Олексія Сергієнка в зловживанні службовим становищем, а, навпаки, підтвердила їх, тому він був звільнений з посади головного агронома 26 березня 2019 року», — прокоментували в МХП.
 
У компанії наголошують, що через непрофесійні дії Олексія Сергієнка МХП також завдано репутаційного збитку на ринку. Адже доступ компаній-постачальників до участі в її тендерах штучно обмежувався.
 
Нагадаємо, «Миронівський хлібопродукт» є найбільшим виробником курятини в Україні та найбільшим ії експортером за кордон. Займається також виробництвом зернових, соняшникової олії, продуктів м’ясопереробки.