Ніколас Кейдж побрався «по п’яні» у Лас-Вегасі

10.04.2019
Ніколас Кейдж побрався «по п’яні» у Лас-Вегасі

Ніколас Кейдж.

Не тільки в США, а й у цілому світі (завдяки переважно кінематографу) знають, що одружитися за кілька годин без будь-якої адміністративної метушні можна в Лас-Вегасі — місті, яке точно ніколи не спить, адже це рай для ігроманів, любителів казино, дорогих ресторанів, клубів, веселого розгульного життя.
 
 
Мабуть, і Ніколас Кейдж — зірка Голлівуду — любить погуляти в цьому розвеселому місті, оскільки днями стало відомо, що після не зовсім вдалої, як згодом виявилося, вечірки у Лас-Вегасі актор прокинувся «окільцьованим».
 
 
Важким похміллям обернулася поїздка Ніколаса з подружкою Ерікою Койке до цього міста — «фата моргана», адже він не планував одружуватися, про що тут-таки й повідомив усім, у першу чергу своїй «новоспеченій» дружині.
 
 
Актор стверджував, що, будучи «подшофе», рефлективно відреагував на пропозицію подружки побратися, запевняючи, що й вона була напідпитку, тож не зовсім розуміла, про що просить.
 
Через чотири дні пан Кейдж уже вимагав, щоб цей документ анулювали, взявши до уваги, що в стані сильного оп’яніння не усвідомлював своїх дій. До того ж звинуватив свою новоявлену дружину в тому, що вона приховала від нього своє кримінальне минуле.
 
Нагадаємо, що це вже не перший шлюб актора. Так, у далекому 1987 році він по­знайомився з Патрісією Аркетт, у яку був пристрасно закоханий, але дівчина поставила умову: вийду заміж, коли подаруєш мені чорну орхідею, автограф відлюдника Селін­джера та весільне плаття жінок племені лісу з Південно-Східної Азії.
 
Виконавши всі умови, Ніколас через виверти долі все ж не став чоловіком Патрісії і лише в 1995 році пара побралася. Але жагучий темперамент та італійська кров не давали спокою Кейджу, тож він продовжував розлучатися, одружуватися, знову розлучатися, що, як бачимо, ввійшло в нього у звичку.
 
Його дружиною була і Ліза Марія Преслі, донька легендарного Елвіса Преслі, потім офіціантка Еліс Кім, кореянка, з якою актор прожив у шлюбі найдовше — 11 років. Та навіть народження сина не стало запорукою міцності подружжя. Звичка взяла гору...