Мадонна може виступити на «Євробаченні» в Ізраїлі

03.04.2019
Мадонна може виступити на «Євробаченні» в Ізраїлі

Організатори пісенного конкурсу «Євробачення», який цього року проходитиме зовсім не в європейській країні (принаймні географічно), завжди намагаються подивувати своїх гостей то незвичною сценою, то розмаїтими штуками-трюками, то перфектною організацією.
 
 
Нинішній конкурс, що проходитиме в Ізраїлі, дивуватиме своїх гостей примхливою зіркою поп-сцени — Мадонною.
 
 
Чому примхливою, та тому що співачка запросила за свій 15-хвилинний виступ аж півтора мільйона доларів.
 
 
Організатори музичного заходу піти на таке марно­тратство не могли (а може, просто не мали таких сум у своєму кошторисі).
 
Проте переговори не пройшли дарма, і ходять чутки, що американська зірка погодилася виступити за якийсь там мільйон «зелених». Витрати за цей виступ узяв на себе канадсько-ізраїльський мільярдер Сільван Адамс. Єдине — співачці поставили умову: не виконувати нову пісню, присвячену політиці США, та за мільйон можна і потерпіти.
 
Нагадаємо, пісенний конкурс проходитиме цьогоріч у Виставковому центрі Тель-Авіва в середині травня. Раніше повідомлялося, що продаж квитків на «Євробачення-2019» було припинено через спекулянтів, які «загнали» ціни до небес, проте зараз продаж нібито відновили.
 
Цьогоріч Україна відмовилася від участі у цьо­му конкурсі, оскільки більшість учасників відбору гастролювали в країні-агресорі — Росії. Якщо ж в Ізраїлі на конкурсі переможе учасник від Росії, то Україна і в наступному році не братиме участі в «Євробаченні».