Міранда Керр вагітна утретє

02.04.2019
Міранда Керр вагітна утретє

Міранда Керр.

Про чергову вагітність 35-річної Міранди Керр стало відомо днями.

 

І це викликало неабиякий ажіотаж у пресі, адже першій спільній дитині подружжя Шпігель—Керр, малюку Харту, всього лишень 10 (!) місяців, а тут актриса знову при надії.

 

До того ж у неї підростає й 8-річний син Флінн від Орландо Блума. Проте ця звістка додала лише радості в сімействі, і всі з нетерпінням чекають на поповнення.

 

Пара познайомилася в 2015 році, через два роки молоді люди побралися, а вже 2018-го з’явився на світ їхній первісток. Австралійська топ-модель не боїться за свою бездоганну фігуру, адже бути матір’ю — найвища радість для жінки, та й подіум вона полишила ще в 2013-му, що, зреш­тою, не завадило їй розробити власну лінійку органічної косметики і бути успішною бізнесвумен.
 
Вона навіть входила у топ-10 найбагатших моделей світу за версією «Форбс» у 2013 році.
 
До слова, чоловік Міранди Керр — 28-річний Еван Шпігель, мільярдер, меценат, випускник Стенфорда — розумом і вдачею, мабуть, удався у своїх батьків — Меліссу та Джона Шпігелів, випускників, відповідно, Гарвардського та Єльського університетів, адвокатів, які самі займалися доброчинністю і сина до цього привчали.
 
Тепер, очікуючи на другу дитину, яку Міранда виношує, можна загадати, чи їхні діти будуть такими ж розумними, красивими і добропорядними, як і їхні батьки?