Ева Грін виступила за цирк без тварин

29.03.2019
Ева Грін виступила за цирк без тварин

Чимало світових зірок виступають на захист тварин, за заборону натурального хутра й таке інше, аби лиш нашим братам меншим жилося хоч трішечки краще і безпечніше.
 
Нещодавно ряди полку захисників тварин поповнила французько-голлівудська зірка Ева Грін, яка зіграла в екранізації Тіма Бертона все­світньо відомої історії про слоненятко з величезними вушками Дамбо (це рімейк діснеївського мультика, прем’єра якого відбулася в далекому 1941 році).
 
Зірка кінематографа вважає, що експлуатація тварин у циркових виставах недопустима. І взагалі, актриса переконана, що їхній фільм стоїть на боці тих, хто облаштовує циркове дійство без залучення тварин, як от, скажімо, відомий в усьому світі канадський цирк «Дю Солей», у якому працюють лише люди — це і акробати, й ілюзіоністи, і повітряні гімнасти. За словами Грін, це справжнісінька магія. 
 
У фільмі «Дамбо» Ева зіграла роль повітряної гімнастки, і, за словами актриси, заради цієї ролі їй довелося працювати зі справжніми професіоналами, які навчили її цьому ремеслу. Сподіваємось, що подібні фільми, розраховані на сімейний перегляд, викличуть емпатію як у дітей, так і в дорослих.