«Віскі в чашці чаю»: знаменита білявка Різ Уїзерспун відсвяткувала 43-річчя

27.03.2019
«Віскі в чашці чаю»: знаменита білявка Різ Уїзерспун відсвяткувала 43-річчя

Різ Уїзерспун

Днями свій 43-й день народження відсвяткувала успішна актриса, любляча матуся і просто красуня Різ Уїзерспун.
 
Дивлячись на її фото поряд із 19-річною Авою, важко повірити, що це — мама з донькою.
 
Маючи трьох дітей, актрисі вдається поєднувати, здавалося б, непоєднуване — кар’єру, бізнес, сім’ю. Вона не лише зірка Голлівуду, а й продюсер.
 
Саме до продюсування її підштовхнула донька-красуня: «Якось я помітила, що не бачу жінок-зірок фільмів, вони є чи то подружками головного героя, чи дружинами когось із персонажів.
 
В один момент подумалось: «Якщо я зараз не почну продюсувати стрічки, то що моя донька бачитиме у фільмах?».
 
Різ не лише виходить на червоні доріжки, а й активно відвідує різні світські заходи, причому виводить у світ і своїх старших дітей — Аву та 15-річного Дікона, адже увага з боку преси може в майбутньому посприяти їхній кар’єрі.
 
«Лише ставши матір’ю, я зрозуміла, що таке бути жінкою. Адже раніше я була дуже азартною, а зараз мене трохи попустило», — жартує зірка.
 
Про темперамент актриси говорить і її походження, адже родом вона з Нового Орлеана. Спогади про дім, традиції, кухню, безпрограшні правила життя — все це в автобіографічній книжці «Віскі в чашці чаю», яка вийшла друком минулої осені.
 
Чому така дивна назва? Все просто: бабуся актриси Доротея завжди їй казала, що жінки півдня США — це як віскі у чашці чаю, комбінація сили і краси. Зовні вони милі і красиві, а всередині — вогонь. Щось схоже можна сказати і про актрису — її темперамент проявляється і в житті, і в ролях, які вона грає.