Доньок Ніколь Кідман помітили за роботою на знімальному майданчику разом з мамою

22.03.2019
Доньок Ніколь Кідман помітили за роботою на знімальному майданчику разом з мамою

Ніколь Кідман.

Бути зіркою Голлівуду означає постійно перебувати під прицілом не лише кінокамери, а й фотооб’єктивів, притягувати мов магнітом по­гляди не лише журналістів, а й простих роззяв.
 
 
Ніколь Кідман вдається з гідністю нести цю нелегку ношу, навіть у складні періоди свого життя.
 
 
Йдеться про нелегке розлучення з Томом Крузом, а згодом — непростий період, коли довелося боротися не лише з наркозалежністю другого чоловіка — Кіта Урбана, а й за майбутнє їхнього шлюбу.
 
 
Та цій ніжній і тендітній, на перший погляд, золотоволосій красуні вдається все — продовжувати свою успішну кар’єру, незважаючи на вже не юний вік, адже актрисі 51 рік (!), оберігати свою сім’ю, виховувати чудових доньок.
 
Прихильники таланту Кідман ще тільки з нетерпінням очікують виходу другого сезону популярного серіалу «Маленька велика брехня», який так усі полюбили, а актриса вже знімається у наступному серіалі, цього разу канала HBO — The Undoing.
 
Поряд із Ніколь зніматимуться не менші зірки — Х’ю Грант і Дональд Сазерленд. А днями зірку помітили на знімальному майданчику в компанії доньок. Виявляється, разом із мамою на екрані з’являться 10-річна Сандей Роуз та 8-річна Фейт Маргарет.
 
Судячи з того, що дівчатка були у шкільній формі, сцену знімали біля воріт нью-йоркської школи. Ніколь ніжно обіймала дівчаток і мило спілкувалася з ними. Актриса була в чудовій формі і вразила випадкових свідків цієї сцени своїми пишними кучерями кольору «венеціанське золото». 
 
Нагадаємо, Сандей Роуз та Фейт Маргарет — діти Кідман від другого шлюбу, з Кітом Урбаном. З прийомними дітьми, яких Ніколь усиновила у шлюбі з Томом Крузом, після важкого розлучення актриса не зустрічалася.