Візьму улюблену газету з собою!

20.03.2019
Шановний редакторе газети «Україна молода»! Спасибі Вам, що ви вже третє десятиріччя випускаєте таку чудову, великотиражну газету для молоді і старших людей.
 
Я у свої 77 років відчуваю себе молодим, коли читаю Вашу-Нашу газету; а веселим себе почуваю, коли приколююся з Ваших «приколів» і кросвордів. Але головне те, що Ви, Ваші кореспонденти так вболіваєте за Україну, за її кращу долю і дуже цікаво пишете.
 
Ось номер «України молодої» за 27 лютого 2019 р.: чудовий розворот про бойових побратимів, сторінка «Злодій має сидіти в тюрмі!»; рубрика «Глас народу» (на шпальті «Я вам пишу») — «Чи не стане Укрпошта «Почтой России»?» (уже стає!!!), там-таки — «Передвиборче» з Донеччини; «Ахіллесова п’ята українців» тощо.
 
Стільки унікальних за змістом матеріалів в одному номері за тиждень не дають інші газети (хіба що «День»).
 
Особливо мені сподобалась рецензія професора Олега Гриніва «Україноцид — злочин червоної орди без терміну задавнення». Боже, які злочини творила Російська імперія, і хоче списати голодомори лише на мертвого Сталіна! Обов’язково знайду і прочитаю книжку «У пеклі голодоморів» Василя Василашка.
 
А оце пишу Вам, збираючись у Польщу. Поїду на Чемпіонат світу з легкої атлетики серед майстрів і візьму з собою Вашу газету, щоб надихала мене на перемогу в напівмарафоні. Отож дякую Вам, Михайле Івановичу, за чудову газету, бажаю ще більшого тиражу і таких же цікавих, злободенних статей! Хай щастить Вам, друзі, і нам iз Вами! 
Олександр НІЩУК, 
майстер спорту, педагог, член 
Національної спілки журналістів України