Донька відомої актриси і телеведучої Лілії Ребрик пішла материною стежкою

19.03.2019
Донька відомої актриси і телеведучої Лілії Ребрик пішла материною стежкою

Канал «Україна» презентував серіал «Серце матері», знятий у копродукції з кінокомпанією Star Media. І це приємно, що наш кіноринок наповнюють фільми й серіали не «запорєбрікових» виробників, які допускали українських кіноакторів лиш на другорядні ролі, а вітчизняних. Можливо, не все так ідеально попервах, але ж не боги горшки ліплять…

Серед виконавців ролей любителі серіалів упізнають популярних та поки що не дуже акторів Олексія Нагрудного, Артема Алексєєва, Людмилу Загорську, Іллю Алексєєва, Аллу Масленнікову, Олесю Жураковську, Дашу Трегубову. Головну героїню Асю, а саме маму, про серце якої і йдеться у фільму, зіграє молода акторка, а за сумісництвом також мама Олеся Фаттахова.

Сюжет фільму розгортається навколо драматичної історії: Ася Демидова хоче стати модельєром, робить спробу вступити до інституту, але якась помилка в атестаті завадила мрії, тож дівчина стає кравчинею на швейній фабриці. А далі — все як у казці: на неї «кинув оком» директор фабрики, вони одружуються, народжують донечку Надю, але тут, за всіма канонами мело­драми, стається лихо… Не будемо «спойлерити», що ж сталося далі, лиш скажемо, що роль донечки головної героїні доручили виконати… доньці відомої української акторки, телеведучої на тому-таки каналі «Україна» Лілії Ребрик та її чоловіка — хореографа Андрія Дикого — Діані Дикій.
Мама майбутньої кінозірки зізнається, що не бачила попервах свою доньку в ролі безпритульної дитини, але коли побачила кадри з фільму, то сказала: «Вау!», настільки глибокими і виразними були очі Діанки. Актриса була вражена, що її донька може просто стояти в кадрі і сумувати, а всі навколо безперечно повірять, що це — безпритульна дитина.

Від себе зазначимо: Діана Дика зовнішністю ну дуже схожа на свою зіркову маму. Побачимо, чи генетика відобразиться і на акторських талантах дівчинки.