Тейлор Свіфт страждає через маніяків

12.03.2019
Тейлор Свіфт страждає через маніяків

Тейлор Свіфт.

Популярність приносить зіркам не лише славу, гроші, а й надокучливу увагу папараці та фанатів, а ще — переслідування неврівноважених, а то й просто хворих шанувальників.
 
 
Так, американська зірка кантрі Тейлор Свіфт уже не раз зверталася до поліції по допомогу, оскільки її переслідував поціновувач її таланту.
 
 
Тож у квітні минулого року Роджера Альварадо затримали правоохоронці за проникнення у житло співачки.
 
 
22-річний зловмисник не просто заліз у дім Тейлор, а зухвало прийняв душ у її ванній кімнаті та ще й розлігся спати у відпочивальні.
 
 
На щастя, виконавиця кантрі ще не встигла переїхати у свій недешевий (18 мільйонів доларів) особняк. За вчинений злочин Альварадо заарештували, а згодом засудили до піврічного ув’язнення.
 
Та зухвалець не зробив належних висновків і цьогоріч занадився й далі переслідувати улюблену співачку, і вже 7 березня знову вторгся у житло панни Свіфт.
 
Коли на місце злочину прибула поліція, то виявила, що Роджер приставив драбину до стіни, аби влізти до помешкання через вікно, попередньо розбивши його каменем.
 
На щастя, співачки не було вдома, інакше вона б пережила шок від зустрічі зі своїм переслідувачем.
 
Нагадаємо, проти Альварадо в Тейлор є захисний припис, згідно з яким, той не має права наближатися до неї. Отож цього разу злочинцю висунули звинувачення у переслідуванні, зламі помешкання, завдаванні збитків господарці житла, а також в образі суду за порушення захисного припису.
 
Нагадаємо, панну Свіфт, крім Альварадо, вже два роки переслідує ще один маніяк — 28-річний Ерік Суорбрік, який постійно надсилає їй листи, в яких погрожує зґвалтувати співачку. Ось такий він, зворотний бік слави.