Модель Тейлор Хілл відсвяткувала народини

07.03.2019
Модель Тейлор Хілл відсвяткувала народини

Тейлор Хілл.

Днями відсвяткувала своє 23-річня одна з найкрасивіших «ангелів» модельного агентства «Вікторія сікретс» Тейлор Хілл.
 
 
А за сумісництвом — ще й представник косметичної компанії «Ланком».
 
 
Зеленоокій красуні з провінційного американського містечка в Іллінойсі пощастило зі зростом — 182 см, адже такі параметри якнайкраще підходять для модельного бізнесу.
 
 
Проте для кар’єрного зростання потрібен ще й характер, а цього у довгоногої красуні не відбереш.
 
Тейлор із дитинства займалася гімнастикою, проте коли її зріст перевищив допустимі норми в цьому виді спорту, з гімнастикою довелося попрощатися.
 
Зрештою, спорт дав їй найбільші цінності в житті — працелюбство, наполегливість, дисциплінованість, а ще — характер переможця, такі необхідні моделям. Панну Хілл скаути модельного бізнесу запримітили, коли їй було лише 14 років.
 
Уже працюючи в цьому бізнесі, Тейлор не полишала занять спортом, адже це давало їй і фізичну витривалість, таку необхідну для модельок, оскільки працювати доводиться інколи в прямому сенсі від світання до смеркання: безкінечні примірки, фотосесії, дефіле.
 
Дівчина дивується своїм фоловерам в «Інста­грамі» (а їх у неї — понад шiсть (!) мільйонів), коли вони пишуть у коментах, як вона може собі дозволяти таку калорійну їжу, як гамбургери.
 
«Я фізично працюю, тож для того, щоб витримати всі ці навантаження, повинна нормально харчуватися», — зауважує на це модель.
 
Зрештою, це аніскільки не псує її досконалої, навіть неперевершеної фігури.
 
Шалена популярність в «Інстаграмі» Тейлор Хілл не в останню чергу зіграла на руку дівчині при підписанні контракту з вагомою й поважною в цілому світі французькою  косметичною фірмою «Ланком», адже вона зможе ділитися своїм життєвим досвідом, тобто стати ролевою моделлю фірми, в інтернеті з мільйонами прихильників.
 
У свою чергу, для моделі завжди були взірцями такі «обличчя» «Ланком», як Джулія Робертс, Пенелопа Крус, а також легендарна Ізабелла Росселіні, яка у свої 60+ знову повернулася до роботи в компанії.