У Генічеську жорстоко вбили сімейну пару та підпалили їхню квартиру

06.03.2019
Імовірно, трагедія сталася через суперечку за права на п’ятирічного хлоп­чика.
 
Бездиханне тіло Ганни Баштовий з поліетиленовим пакетом на голові знайшли пожежники, коли гасили займання у квартирі, розташованій на третьому поверсі багатоповерхового будинку.
 
А ось тіло її 44-річного чоловіка Володимира Овсяннікова з двома вогнепальними пораненнями виявили аж через десять днів у лісосмузі між селами Новий Труд та Стокопані.
 
Друзі та родичі загиблої жінки стверджують, що протягом року Анну переслідував колишній чоловік, Владислав Семенюк.
 
Стверджують, саме він здійснив цю холоднокровну розправу з екс-дружиною, аби ні з ким не ділити спільного п’ятирічного сина.
 
Відомо, що пара розпалася понад рік тому, а міський Генічеський суд по­становив, що хлопчик житиме три дні з мамою, а чотири дні — з татком.
 
Це рішення стало початком затяжного скандалу між колишніми родичами, який закінчився моторошним фіналом із подвійним убивством.
 
У поліцейських досі не було причин шукати інших підозрюваних, адже доказів причетності 28-річного Володимира Семенюка та його матері до вбивства — більш ніж достатньо.
 
Доведено, що вони обоє перебували на момент пожежі у квартирі загиблої Ганни Баштовий, але ніякої допомоги їй не надали.
 
На даний час версія правоохоронців зводиться до того, що родичі несподівано серед ночі наскочили до квартири, де проживала Анна та її новий чоловік, влаштувавши там криваву драму.
 
План злочину був складений заздалегідь, але щось пішло не так, й син разом зі своєю матір’ю леть вибралися з палаючої квартири через двері, які заклинило у момент пожежі.
 
Пізніше мати підозрюваного була змушена викликати карету швидкої допомоги для сина, який отримав численні опіки, втікаючи з місця злочину.
 
Поліцейським Генічеська не склало труднощів вирахувати місце та час, де саме Володимир Семенюк міг отримати такі масштабні опіки, отож він швидко опинився у камері попереднього ув’язнення.
 
За фактом подвійного вбивства в місті Генічеськ відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».
 
На даний час розшукують свідків кривавої сімейної драми, які можуть пролити більше світла на те, що відбувалося тієї моторошної ночі у квартирі 37-річної Анни Баштовий.
 
У будь-якому випадку підсумком кривавої бійні між родичами стало дитяче сирітство. Адже хлопчик за єдину мить втратив і маму, й рідного батька...