Через чуттєвий виступ на врученні «Оскарів» Бредлі Куперу та Леді Газі вже приписують роман

06.03.2019
Через чуттєвий виступ на врученні «Оскарів» Бредлі Куперу та Леді Газі вже приписують роман

Кадр із виступ Леді Гаги та Бредлі Купера на церемонії "Оскар-2019"

Бути селебрітіз водночас приємно й обтяжливо. З одного боку, гріє душу й серце, коли ти постійно в центрі уваги, твоє фото на перших сторінках можних журналів і «жовтої» преси. А з другого — твоє життя препарують усі кому не ліньки, як студенти-медики тіло на заняттях із патологічної анатомії. Інколи це може призвести до скандалів, а то й руйнування чужих доль.
 
Нещодавній галас довкола нібито роману між співачкою Леді Гагою та актором і режисером Бредлі Купером — саме з цієї «опери». А все почалося з невинного начебто дуету, яким пара заспівала на врочистій вечірці вручення «Оскарів». Та й привід був поважний — Леді Гага отримала «Оскара» за «Найкращу пісню до фільму», а саме композицію Shallow із картини «Народження зірки».

До слова, режисером цієї картини виступив сам Купер, тож цілком доречним було їхнє виконання цієї композиції на врученні. І чи то пісня була така романтична, чи тому провиною «хімія», яка нібито виникла між парою під час співу (на те вони й лицедії), але дует викликав просто бурю обговорення в соцмережах. Гостра на язичок Гага тут-таки й відповіла всім пліткарям всесвітньої «павутини»: «Соціальні мережі — це, відверто кажучи, санвузол інтернету. Люди побачили кохання, і здогадайтесь, що? Це те, що ми й хотіли, щоб ви побачили. Це — пісня про кохання. Це — любовна історія. Коли ви співаєте про кохання, ви хочете, щоб люди це відчули, повірили вам».

Можливо, когось такі завіряння й заспокоїли, але не подружку 44-річного ловеласа Бредлі Купера — Ірину Шейк, з якою він живе вже кілька років однією родиною та виховує майже дворічну донечку Лею. Зрозуміло, що подібні плітки не сприяють зміцненню подружніх стосунків, тож Ірина навіть відписалася від «суперниці» Гаги у соцмережах. Папараці навіть зафіксували, як Ірина гуляла з донькою на самоті, що знову-таки підкинуло дров у багаття обговорень.