Алек Болдуїн відчув загрозу з боку Дональда Трампа через свої пародії на нього

27.02.2019
Алек Болдуїн відчув загрозу з боку Дональда Трампа через свої пародії на нього

Алек Болдуїн.

Здається, вся президентська каденція Дональда Трампа так і пройде в безкінечних скандалах і судових розбірках. Та найбільше дошкуляють колишньому шоумену нападки з боку «цеховиків». Так, скажімо, черговий сатиричний скетч у вечірньому суботньому шоу викликав настільки негативну реакцію з боку президента США, що він опублікував черговий сердитий «твітт», у якому поцікавився, як телеканали збираються викручуватися зі всіма цими насмішками над республіканцями, якщо їм доведеться за них відповідати. Головний кореспондент «Нью-Йорк Таймс» у Білому Домі Пітер Бейкер відповів, що за останні десятиліття жоден президент не погрожував телемережам розправою через пародії на нього.
У свою чергу відомий актор Алек Болдуїн розцінює заяву президента на своїй сторінці у «Твіттері» як загрозу для себе і своєї сім’ї, адже він часто пародіює Дональда Трампа в телешоу. «Мені цікаво, чи означає цей заклик президента до своїх прихильників, що моя роль у телешоу робить мене ворогом народу і є загрозою безпеки для мене і моєї сім’ї», — висловилась зірка Голлівуду у своєму «Твіттері».
Критика в бік Трампа лунала і з уст інших зірок Голлівуду. Так, скажімо, на врученні «Золотого глобуса» Меріл Стріп різко висловилася про Трампа як нелюда. Таку бурхливу заяву актриси викликала груба пародія президента на журналіста-інваліда. 
Та й представники ЗМІ не оминають нагоди висловити своє обурення поведінкою глави держави. Так, минулого року 350 видань, включаючи найбільші в країні і дрібніші регіональні, опублікували статті, в яких йшлося про недопустимість нападок президента на ліберальні ЗМІ. n