Енн Хетауей зіграє аферистку у «Відчайдушних шахрайках»

26.02.2019
Енн Хетауей зіграє аферистку у «Відчайдушних шахрайках»

Енн Хетауей.

Представники середнього та старшого покоління добре пам’ятають чудову комедію кінця 80-х із неперевершеними Стівом Мартіном та Майклом Кейном «Несусвітенні шахраї» (більш відому в радянському прокаті як «Отпетые мошенники»).
 
 
Їхні викрутаси і розіграші, які приносили їм чималі прибутки, доводили глядачів до кольок у животі, а комедія залишалася у топах переглядів не одне десятиліття.
 
 
Та ось не так давно голлівудські продюсери вирішили зняти таку собі «жіночу» версію цієї комедії.
 
Зіграти шахрайок запросили не кого-небудь, а зіркову Енн Хетауей  та Ребел Уїлсон.
 
Сюжет фільму «Відчайдушні шахрайки» знову-таки обертається довкола шахраїв, але тепер уже жіночої статі.
 
Одна з них — професіонал «вищої проби», тобто вона любить витончені афери, довге й детальне планування «операцій», відповідно — і солідний куш, для чого й обирає жертвами багатих «клієнтів», які обертаються у вищому світі. Її, звісно ж, зіграє Енн Хетауей, поціновувачка «Прада».
 
Інша ж любителька наживи — нижчого рівня «кваліфікації». Вона працює за спрощеною схемою — урвати і втекти. Та, за збігом обставин, їхні інтереси перетинаються
 
. Тож інтриганки, які не хочуть поступатися своїми інтересами, вирішують таким чином: вони обирають одну жертву, а, за підсумками змагання, сторона, яка програла, покидає так зване поле бою.
 
Так сталося, що жертвою шахрайок стає молодий технічний геній із Силіконової (Кремнієвої) долини, який заробив свої мільйони чесною працею і своїм розумом.
 
А оскільки він звик працювати із собі подібними, то не відразу розпізнав хитросплетіння чарівних «леді».
 
Та не будемо спойлерити, щоб глядачам захотілося самим переглянути, на що здатні панни заради наживи. Скажемо лишень, що режисер фільму — Кріс Еддісон («Труднощі асиміляції», «Віце-прем’єр»).