Різ Уїзерспун та Дженніфер Еністон спродюсують новий серіал

22.02.2019
Різ Уїзерспун та Дженніфер Еністон спродюсують новий серіал

Різ Уїзерспун

У цьому мускулінному світі чоловіки вважають, що жінки, та ще й білявки, — або просто красиві ляльки, приречені прикрашати цей чоловічий світ, або ж здатні лише виконувати чужу волю.
 
 
Проти такої несправедливості виступили дві блондинки, а заодно й успішні акторки, а ще — продюсери.
 
 
Так, не встигли поціновувачі серіалу «Велика маленька брехня» зрадіти виходу на екрани його продовження, як знову приємна звістка — виконавиця однієї з головних ролей у цьому серіалі Різ Уїзерспун (нагадаємо, крім неї, там ще знялася й зіркова Ніколь Кідман) на пару з Дженніфер Еністон стануть продюсерами, а за сумісництвом ще й виконавицями головних ролей у новому проекті.
 
Серіал зніматимуть за книжкою журналіста Сі-Ен-Ен Браяна Стеллера, який повідав світу про закулісся ранкового шоу.
 
Здавалося б, тема не нова, адже цю сферу телебачення проілюстрували кілька голлівудських фільмів, зокрема «Доброго ранку!» з чарівною Даян Кітон.
 
Та, мабуть, новий фільм обіцяє бути цікавим, оскільки за право знімати його боролися такі кити кінематографа, як Netflix та Showtime, проте виграла компанія Apple, яка розширює свою зону діяльності, для чого й залучає до співпраці зірок Голлівуду.
 
Обійдеться це компанії недешево, адже гонорар Джен Еністон за зйомку лише однієї серії цього серіалу становитиме 1,1 мільйона доларів. Таку саму суму отримуватиме й Різ Уїзерспун. Та, мабуть, «Париж вартий меси», тобто серіал — таких зірок.