Нова пісня Аріани Гранде Thank you, next знову підкорила світові чарти

05.02.2019
Нова пісня Аріани Гранде Thank you, next знову підкорила світові чарти

Ця тендітна Дюймовочка зі зростом 153 см знову полонила любителів поп-музики, цього разу своєю піснею Thank you, next, яка вже кілька тижнів поспіль б’є рекорди.

 

Цей сингл перебуває в топі музичних чатів усього світу.

 

І це не дивно, адже Аріана не лише чудова співачка, талановита актриса, а й, до всього, вміє підживлювати інтерес до власної персони своїм бурхливим особистим життям.

 

Щодо музичної кар’єри, то вже 8 лютого вийде очікуваний альбом, який називається так само, як і сингл, який припав до душі мільйонам меломанів.

В альбом увійдуть 12 пісень, які «ілюструватимуть» активне особисте життя цієї юної, але вже такої багатої на події особи.

Що й сказати, коли таке вагоме й авторитетне видання, як  «Форбс», назвало Гранде новою королевою поп-музики, здатною задавати тренди в шоу-бізі, тож саме тому на новий альбом покладають такі надії.
 
Нагадаємо, 25-річна співачка, до того ж, є й успішною актрисою, а почала вона свою творчу кар’єру в мюзиклі «Енні», після чого були не менш успішні музичні вистави «Чарівник країни Оз», «Красуня і Чудовисько».
 
До слова, юній виконавиці поставив голос видатний голлівудський педагог Ерік Ветро, який до того вдосконалював вокал таких зірок, як Пінк та Кеті Перрі.
 
У 2010-му Аріана Гранде вперше з’явилася на великих екранах. Вона знялася в рейтинговому багатосерійному проекті «Вікторія-переможниця» Дена Шнайдера.
 
Паралельно розвивалася і вокальна кар’єра дівчини. Пер­­ший музичний альбом зір­ки вийшов, коли їй виповни­лося лише 18 років. Диск виявився надзвичайно популярним серед молоді Америки.