Хайді Клум заручилась із молодшим на 16 років гітаристом Tokio Hotel

23.01.2019
Хайді Клум заручилась із молодшим на 16 років гітаристом Tokio Hotel

Здається, тривала пауза між заміжжями у всесвітньо відомої 45-річної моделі Хайді Клум підходить до кінця, адже її 29-річний наречений — гітарист гурту Tokio Hotel Том Каулітц — нарешті замовив обручку для своєї коханої і, схоже, справа йде до вінця.
 
 
За словами музиканта, він сам підбирав каміння до каблучки, адже знав, які коштовності до вподоби його коханій.
 
 
Так, перстень прикрашають діаманти чистої води, а центр композиції складає александрит — камінь-хамелеон, який змінює колір від зеленого (улюбленого кольору Хайді), при натуральному світлі,  до малинового, при штучному освітленні.
 
 
Дизайн обручки розробляв також Том, а от виготовлення — це вже справа майстрів-ювелірів. Коли замовлення було виконане, Каулітц нарешті запропонував руку і серце своїй обраниці.
 
Нагадаємо, це вже не перші заручини відомого «ангела» «Вікторії сікретс», яка наразі виховує чотирьох дітей від різних шлюбів. У минулому в Хайді було два офіційних чоловіки.
 
Перший — італійський стиліст і перукар Рік Піпіно, з яким модель одружилася понад двадцять років тому, а через п’ять років розлучилася.
 
Згодом Клум народила старшу свою доньку від власника «Формули-1» Флавіо Бріаторе, який зрадив своїй вагітній подружці зі спадкоємицею ювелірної імперії Сваровскі — Фіоною.
 
Втіху від такого підступного вчинку коханого Хайді знайшла в обіймах чорношкірого музиканта Сіла, який не лише одружився з нею, а й удочерив її доньку.
 
Невдовзі в пари одне за одним народилося трійко діточок, але це не стало тим цементом, який зміцнює стосунки між подружжям.
 
Після розлучення в Клум один за одним відбувалися романи, але справа так і не доходила до вінця. Нарешті, здається, модель остаточно зупинила свій вибір на молодшому за неї на 17 років юнакові.
 
І хоча топ-модель може дати фору значно молодшим за неї жінкам щодо своєї зовнішності, проте злі язики постійно закидають їй цю значну вікову різницю.
 
«Насправді я не думаю про це взагалі. Ми повинні просто жити щасливим життям, не турбуючись про те, що думають люди, адже занепокоєння додає нам більше зморшок», — радить усім щаслива наречена.