Барбі на екрані: Марго Роббі зіграє найпопулярнішу ляльку у світі

14.01.2019
Барбі на екрані: Марго Роббі зіграє найпопулярнішу ляльку у світі

Кінематограф утілював у життя найфантастичніші сюжети, трилери, саспенси, хорори, драми, комедії та інші пристрасті-мордасті. Кіношні герої були вже й у космосі, і в пеклі, і в раю.
 
 
Та настала черга вийти на екрани... лялькам, втіленим у життя живими акторами. Так, найбажанішу для дівчаток ляльку Барбі зіграє дуже популярна останнім часом австралійсько-американська актриса Марго Роббі.
 
 
Голлівудська кіностудія Warner Bros. запустила новий проект, який зніматимуть кілька років. Для цього компанія з виробництва іграшок Mattel Inc. об’єднається зі згаданою кіностудією, щоб зняти цей фільм.
 
Сюжет стрічки буде «закручено» довкола пригод ляльки Барбі та її подружок. 
 
Мабуть, суперечок, хто гратиме суперпопулярну красуню-ляльку, не виникало, адже солодкава блондинка Марго припала до смаку багатьом глядачам після таких успішних фільмів, де вона зіграла, як «Великий Гетсбі», «Загін самогубць», «Фокус» та багатьох інших.
 
Ця вродлива білявка за останні роки цілеспрямовано підкорює кіношний олімп. Її навіть номінували на отримання «Оскара» за роль скандальної фігуристки 90-х років минулого століття Тоні Хардінг у фільмі «Тоня проти всіх», у якому колишній чоловік героїні стрічки та її охоронець підмовили декого... зламати ногу конкурентці Тоні!
 
Сподіватимемось, що у фільмі про Барбі таких карколомних поворотів у сюжеті не буде, адже фільм про свою улюблену іграшку дивитимуться діти. До слова, продюсером фільму виступить сама актриса, яка, мабуть, ні на секунду не сумнівається у комерційному успіху цієї картини.
 
Варто нагадати, що останнім часом чимало відомих брендів намагаються укорінитися в кінематограф. Так, наприклад, конкуренти компанії Mattel Inc. із Lego та корпорація Hasbro, що виготовляє іграшки-трансформери, вже давно зайняли свої ніші в кіноіндустрії.