Кіношний Меркюрі зізнався у коханні колезі по фільму

11.01.2019
Кіношний Меркюрі зізнався у коханні колезі по фільму

Люсі Бойтон та Рамі Малек.

Слава звалилася на американського актора єгипетського походження Рамі Малека просто як сніг на голову в Різдвяну ніч.
 
 
Роль Фредді Меркюрі у фільмі «Богемська рапсодія» стала для нього тим щасливим квитком, який дає право «на проїзд» у престижному голлівудському експресі, що з космічною швидкістю несе актора просто до «Оскара» (сподіваємось, так воно і буде), адже нагородження «Золотим глобусом» за кращу чоловічу роль — це майже гарантія для наступної нагороди.
 
 
Та не лише призи і статуетки випали на долю ошелешеного таким успіхом Рамі. Під час зйомок у доленосному фільмі Малек зустрів своє кохання, про що повідомив привселюдно на врученні йому ще однієї нагороди — на 30-му міжнародному кінофестивалі, що проходив у Палм-Спрінгсі.
 
Вийшовши на сцену, 37-річний актор подякував за високу честь отримати нагороду і принагідно згадав свою колегу по знімальному майданчику «Богемської рапсодії», що зіграла роль коханої Фредді Меркюрі, — 24-річну актрису Люсі Бойтон.
 
«Дякую тобі, Люсі Бойтон. Ти була моїм союзником, моєю довіреною особою, ти — моє кохання. Я дуже ціную тебе», — сказав Малек.
 
Про романтичні стосунки між акторами подейкували ще з весни 2018-го, але пара не підтверджувала чутки, проте й не спростовувала їх.
 
Тепер же Рамі та Люсі не приховують, що щасливі разом. Закоханих, що просто світяться щастям, зазнімкували і на врученні «Золотих глобусів». Мабуть, ця біла смуга в житті акторів ну дуже широка...