Кращою моделлю року за версією британців стала Кайя Гербер

14.12.2018
Кращою моделлю року за версією британців стала Кайя Гербер

Кайя Гербер.

На початку тижня в Лондоні пройшла церемонія нагородження відомою британською премією The Fashion Awards 2018.
 
 
Звісно, подивитися на це дійство зійшовся весь модно-тусовочний бомонд: актори, представники шоу-бізу та модної індустрії не пропустили нагоди продефілювати по червоній доріжці, що й було розтиражовано сотнями фото на різних сайтах і шпальтах газет.
 
 
Серед знаменитостей була присутня і новоспечена герцогиня Сассекська Меган Маркл, що викликало справжній фурор.
 
Вагітна «королівська» особа прийшла на церемонію спеціально, щоб вручити нагороду Клер Уейт Келлер, креативному директору будинку моди Givenchy, яка створила її весільну сукню.
 
Проте не Меган і не її весільна сукня були «гвіздком» програми. Головну нагороду в області моделінгу отримала 17-річна Кайя Гербер, донька відомої свого часу супермоделі Сінді Кроуфорд (до речі, Кайя дуже схожа на маму — така ж витончена і красива).
 
Але юна дівчина досягла цього успіху абсолютно завдяки власній працьовитості, а не колишній маминій славі. Експерти відзначили глобальний вплив моделі, яка впродовж останніх 12 місяців домінувала в галузі, її вплив виходив далеко за рамки подіуму, тож обрали для неї премію «Модель року». К
 
айя впродовж року не лише дефілювала по подіуму — вона ще й активно брала участь у рекламих кампаніях.
 
Для церемонії юна красуня обрала чорне довге плаття з декором із металевих блискіток від Alexander McQueen із колекції весна-літо 2019.
 
Слід зауважити, що Кайя Гербер обійшла в конкуренції за цю нагороду своїх колег по модельному цеху, таких як Джижди Хадід, Кендалл Дженер, Беллу. І все це завдяки своєму працелюбству.