Норовлива штучка з Техасу Ембер Херд після розлучення з Деппом підкорює косметичні бренди

11.12.2018
Норовлива штучка з Техасу Ембер Херд після розлучення з Деппом підкорює косметичні бренди

Ембер Херд.

Ембер Херд — родом із Техасу, і цим усе сказано. «Батько хотів сина, — зізнається актриса, — тому й виховував мене, як хлопчика».
 
Красуня, незважаючи на свою ніжну вроду, має типово техаський характер — наполеглива у досягненні своєї мети, тверда в переконаннях — така з легкістю й коня на скаку зупинить, адже з дитинства вміє верховодити.
 
Нелегкий шлюб із Джонні Депом, який  наробив чимало галасу не лише в артистичній тусовці, а й у ширших колах, завершився доволі дивно, адже колишня дружина «Джека-Горобця» могла відсудити в чоловіка з його 400 мільйонів статків значну суму, проте обмежилася лише сімома мільйонами, які майже одразу після розлучення переказала у фонди, що борються з домашнім насиллям, прозоро натякнувши цим самим на причину розлучення.
 
Нині не зов­сім успішна актриса, але популярна модель Ембер Херд — обличчя косметичної фірми L’Oreal Paris. На днях вона стала гостею церемонії вручення премій Women Of Worth Awards, організованої цією відомою в цілому світі фірмою. Цього року вона стала однією з головних зірок косметичного гіганта на ринку краси.
 
32-річна Ембер на церемонії вразила всіх своєю досконалою фігурою, яку присутні могли достойно оцінити, адже довга сукня у стилі «нічна сорочка» кольору «бризки шампанського» на тоненьких бретельках якнайкраще підкреслювала всі її принади.
 
Скромність крою плаття модель компенсувала вишуканими золотими прикрасами на шиї, а також перснями та довгими сережками. Стриманість наряду компенсували яскраво-червона помада і такий самий за кольором манікюр. Норовливий же характер зірки з Техасу підкреслила її зачіска — ніби розвіяні вітром непокірні кучері.