Магазини, аптеки і сервісні центри: власникам «карток тернополянина» надали додаткові знижки

07.12.2018
Вводячи минулорічної осені для користування пільговим тарифом у громадському транспорті так звані «Соціальні картки тернополянина», міська влада обіцяла, що в недалекій перспективі вони дадуть змогу користуватися знижками і в інших сферах.
 
І ось цей час настав. Із грудня власники таких карток (виготовляють їх на основі безконтактних носіїв стандарту ISO, містять прізвище, ім’я та по батькові користувача, його фотографію, QR-код i штрих-код) отримали можливість купувати товари зі знижками.
 
Знижки, правда, різні, й отримати їх можна поки що лише в деяких закладах — є конкретний перелік магазинів, аптек, лікувальних і спортивних закладів та сервісних центрів. 
 
Як повідомляє прес-служба Тернопільської міськради,спеціальні дисконтні програми для різних категорій власників персоніфікованих карток передбачені у мережі аптек «Борис» i «Ромашка».
 
Приміром, власники загальної та учнівської чи студентської «Соціальної картки тернополянина» отримують знижку на придбання товарів у розмірі 5 відсотків, а пенсіонери — 10.
 
Хоча в деяких «точках» — приміром, компанії «Комп’ютерний сервіс» — на десятивідсоткову знижку можуть розраховувати всі.
 
Спеціальні дисконтні програми передбачені в дуже різних закладах обласного центру. Це і ремонтні майстерні, і фітнес-клуби, і «Галерея вишиванок» та стоматологічна клініка, є в переліку навіть... ресторан-музей.
 
До того ж у міськраді обіцяють, що дисконтна програма для власників «Картки тернополянина» буде постійно розвиватися, а перелік торговельних мереж, де діятиме знижка, — розширюватися. 
 
Щоб отримати бажану знижку, власнику карти необхідно лише пред’явити її.  На сьогодні власниками персоніфікованої «Соціальної картки тернополянина» в місті є близько 90 тисяч осіб.