Анджеліна Джолі і Бред Пітт припинили боротьбу за опіку — The Daily Mail

27.11.2018
Анджеліна Джолі і Бред Пітт припинили боротьбу за опіку — The Daily Mail

Анджеліна Джолі.

Найгірше, що може статися з родиною, — це розлучення. Від цього страждає подружня пара, але найбільше — діти.
 
Особливо коли батьки не можуть дійти згоди, з ким їм, дітям, буде краще. Так відбувається і в тепер уже колишній сім’ї зірок першої величини Голлівуду — 54-річного Бреда Пітта та 43-річної Анджеліни Джолі.
 
Ще місяць тому ходили чутки, що пара нарешті вирішила питання щодо опіки над дітьми: два старші прийомні сини — 16-річний Меддокс та 14-річний Пакс, — а також біологічна донька пари 12-річна Шайло виявили бажання залишитися з батьком.
 
Молодші ж — 9-річні двійнята Нокс та Вів’єн, — а також 13-річна прийомна донька Захара забажали бути з мамою. Проте щось пішло не так.
 
І ось щоденна англійська газета The Daily Mail написала, що ще до судового розгляду зіркова пара усвідомила, що судова тяганина лише нашкодить дітям, тож вони вирішили не продовжувати боротьбу за опіку, а «полюбовно» дійти згоди: діти залишаться з Джолі, а вона не створюватиме перепон у спілкуванні Пітта з дітьми і він матиме достатньо часу для виховання.
 
І все ніби добре, і рішення чудове, проте воно ще досі не підписане, тож закрадається сумнів, адже Анджеліна вже не раз обливала свого колишнього брудом, то розповідаючи, що він зловживав алкоголем і навіть бив дітей, то скаржилася, що він не платив їй аліменти (хоча останнє довелося спростувати).
 
Взагалі вся ця «санта-барбара» точиться вже кілька років (документи на розлучення актриса подала ще у вересні 2016 р.) і пора б уже поставити жирну крапку в цій не зовсім гарній історії.