Гімнастка Анна Різатдінова знялась у кіно

16.11.2018
Гімнастка Анна Різатдінова знялась у кіно

Анна Різатдінова.

Багато зі спортсменок, облишивши спорт, не знають, чим би таким зайнятися.
 
Наша олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Анна Різатдінова не з таких: вона і майстер-класи по всьому світу проводила, і з дітками гімнастикою займалася, і заміж успішно вийшла, і синочка народила.
 
А тепер ще й вирішила підкорити великий екран. Так, Анна знялася у комедійному роуд-муві «Продюсер», яке вийде на вітчизняні екрани в День закоханих — 14 лютого наступного року.
 
За сюжетом дебютантка грає тренера у спортклубі, яка пристрасно відстоює честь шанувальниць фітнесу від одного нахабного типа.
 
Центральним же персонажем фільму є самовпевнений та самозакоханий кінопродюсер, якому успіх вдарив у голову.
 
Він витратив на неймовірні вечірки всі гроші, зароблені за попередній фільм, більше того — і кошти, призначені для зйомок наступної картини.
 
Та ось «час розплати» настав: нові зйомки розпочинаються вже завтра, а платити за них, як виявилося, нічим...
 
Продюсер має знайти купу грошей та власноруч доставити їх на знімальний майданчик за містом. Дорогою на нього чекають чудернацькі пригоди та кумедні ситуації.
 
Нова кінозірка Анна розповідає, що було дуже цікаво спробувати себе у кіно. Вона дуже хвилювалася, але результат перевершив її сподівання: їй так сподобався процес кінозйомок, що вона готова зніматися ще і ще.
 
«Дякую всій команді й особливо режисеру (Сергій Вейн. — Ред.), який дуже допомагав мені і підтримував», — ділиться враженнями гімнастка-актриса.
 
Зазначимо, що, окрім гімнастки Анни Різатдінової, у комедії зіграти також телеведучий Олексій Дурнєв, співак Павло Зібров та просто красуня Даша Астаф’єва.