Ляшко зареєстрував постанову про мораторій на підвищення цін на газ

07.11.2018
Ляшко зареєстрував постанову про мораторій на підвищення цін на газ

Олег Ляшко зареєстрував постанову про скасування рішення уряду й встановлення мораторію на підвищення ціни на газ i вимагає винести її на розгляд першочергово.
 
 
«Ми вимагаємо негайно розглянути й прийняти цю постанову та захистити українців від грабіжниць­кої політики Президента та його влади. Наша команда не голосуватиме за жодне інше рішення, поки мораторій про підвищення ціни на газ не буде прийнято. Коли влада грабує українців і їм немає за що годувати своїх дітей, одягатися та лікуватися, бути байдужими — це злочин!» — звернувся до парламентаріїв Ляшко.
 
Під проектом постанови підписалися шiсть лідерів фракцій і груп. Документ став наступним кроком команди Олега Ляшка у боротьбі з високими тарифами після акції протесту під Кабміном i заклику зібрати позачергове засідання парламенту.
 
Політик послідовно виступає за зниження ціни на газ, адже переконаний, що підвищення тарифів ударить не тільки по гаманцях українців, а й по промисловості.
 
«Влада грабує українців, моя команда знає, як їх захистити, дати більші зар­плати та пенсії, менші тарифи, більші можливості для заробітку. Влада байдужа до українців — ми не байдужі! Влада підвищує тарифи — ми стверджуємо, що українці платять не за газ, а за корупцію влади, її непрофесіоналізм, нездатність навести порядок, відновити стабільність та економічний розвиток. Наш антикризовий план дасть можливість відновити економіку України й створювати нові робочі місця. І зупинення підвищення цін на газ — один iз перших кроків до відновлення порядку в Україні», — підкреслив народний депутат.