Бойкот будь-яких виборів в Україні!

17.10.2018
Ми, мешканці сіл Чорний Острів, Дроховичі, Бориничі, Чижичі та інших, у 2016 р. зверталися до голови облдержадміністрації п. Синютки щодо ремонту дороги в наших селах.
 
Звернення було почуто: відремонтували дорогу від Ходорова до сільської ради с. Чорний Острів, а далі, через саме село, дорогу не ремонтували. Обіцяли продовжити ремонт у 2018 р., але вже осінь, а ремонт навіть не розпочинали. А дороги в нас такі, наче їх бомбардувала ворожа артилерія. Керівництво може заперечити, що немає коштів. Заперечуємо!
 
Стрийський лісгосп за весь час незалежності України вирізає цінні породи дерев у наших лісах (хоча ліс вирізали і в часи Радянського Союзу). На залізничній станції с. Бориничі щоденно завантажують по чотири (!) вагони.
 
Після оголошення Прем’єра Гройсмана про перевірку лісових господарств щодо законності вивезення лісу перестали подавати залізничні вагони під завантаження лісом. Отже, ліс вивозили незаконно? Але вивезення лісу в цей самий час здійснюють і далі, але фурами і таємно (на станції Бориничі валяються залишки лісу, який не помістився).
 
Отож кошти на ремонт доріг є з продажу лісу, і не лише для ремонту. За 27 років, що вирубували і вивозили ліс, можна було не лише відремонтувати дороги, а й збудувати нове залізобетонне покриття.
 
Ми вимагаємо, по-перше, негайно розпочати  ремонт доріг через села Чорний Острів, Бориничі, Дроховичі, Чижичі, Бринці-Церковні Жидачівського району Львівської області. По-друге, припинити красти ліс і вивозити його за кордон. По-третє, прийняти закон про вибори до Верховної Ради та голосувати за відкритими списками.
 
Якщо ці вимоги не будуть виконані — бойкот виборам. Залишаємо за собою право на інші радикальні дії, як-то перекриття залізничної колії тощо. 
Герман В. С., Пташник Р. З., 
Весенко І. О., Залізко З. В. 
та ще 19 підписів.