Учасник шоу «Холостяк» Дмитро Черкасов одружився

25.09.2018
Учасник шоу «Холостяк» Дмитро Черкасов одружився

Дмитро Черкасов.

Знайти наречену на телепроекті «Холостяк» головному герою сьомого сезону Дмитру Черкасову так і не вдалося.
 
 
Зате за лаштунками проекту красунчик недовго страждав від самотності: одразу після виходу в ефір останнього епізоду шоу «холостяк» став активно публікувати в своєму блозі фото таємничої блондинки та зізнаватися їй у коханні.
 
 
Як справжній конспіратор Дмитро ніколи не показував обличчя своєї коханої, а знімав її лише зі спини. А тепер стало відомо, що Дмитро одружився! Весілля відбулося в столичному ресторані «Прага» 22 вересня.
 
Як повідомляє Viva, «холостяка» здав його друг — телеведучий Олексій Дивєєв-Церковний — він розмістив у своєму «Інстаграмі» фото з весілля Дмитра.
 
Ще й підписав: «Більше не холостяк». Сам Дмитро зміну сімейного статусу ніяк не коментує і, як і раніше, нічого не повідомляє про особисте життя. Про наречену холостяка, окрім того, що вона блондинка, відомо лише її ім’я — Олександра. 
 
Нагадаємо, Дмитру Черкасову 31 рік. Народився він у Дніпрі, але ще малюком переїхав жити до Києва. Тут, шестирічним, став серйозно займатися плаванням.
 
Успіхи в спорті не забарилися — ще в підлітковому віці Дмитро не раз ставав чемпіоном України серед юніорів. В 17 років побив юніорський рекорд у стилі «брас» на «стометрівці».
 
Після закінчення школи вступив у Придніпровську державну академію будівництва і архітектури. І продовжив займатися спортом, виступаючи від України на змаганнях різних рівнів. У 2013 році в світовому рейтингу плавців посів 5-те місце на дистанції 50 метрів.
 
Згодом «брав» призові місця на чемпіонатах у Туреччині, Австрії, Сербії та Франції. Чотири рази Черкасов ставав чемпіоном Азійських ігор, золотим призером на Середземноморських іграх. 
 
Але справжню славу йому приніс навіть не спорт, а телебачення. У 2017-му Дмитро взяв участь у проекті «Холостяк» на каналі СТБ. Обирати свою долю мав iз 25 дівчат-красунь.
 
Але жодна так і не полонила серце чемпіона. Точніше, за правилами шоу, ви­бір Дмитро таки зробив — подарував каблучку красуні Ліді. Проте після шоу ці стосунки тривали недовго, пара розлучилася. 
 
До речі, жоден із семи «телехолостяків» так і не одружився з обраними під час шоу дівчатами. Як правило, після проекту стосунки тривали недовго або ж припинялися одразу.
 
Єдиний плюс цих шоу — «холостяки», а також деякі «наречені» отримували популярність і хороший старт для подальшої кар’єри в шоу-бізнесі та на телебаченні.