Сара Коннор знову з’явиться в «Термінаторі»

21.09.2018
Сара Коннор знову з’явиться в «Термінаторі»

Лінда Гамільтон

У Голлівуді — в розпалі зйомки шостої частини фантастичної стрічки «Термінатор». У ній знову з’являться улюблені багатьма актори — Арнольд Шварценеггер та Лінда Гамільтон.
 
Для Лінди це буде третє повернення в стрічку (Арнольд Шварценеггер, нагадаємо, «пропустив» лише одну серію франшизи). 
 
Чим вразять глядачів творці фільму, наразі не розголошується. Проте дещо все ж стало відомо. Дія стрічки відбуватиметься в Мексиці. За деякими даними, Арнольд Шварценеггер зіграє не кіборга, а звичайного чоловіка, який свого часу став прототипом для створення Термінатора.
 
На солдата-вбивцю із майбутнього перевтілиться актриса Маккензі Девіс, а красунчик Габріель Луна — на нову версію Термінатора. Тобто, як і в третій частині, «поганого» кіборга знову зіграє жінка. 
 
Лінда Гамільтон повернеться до вже звичної ролі Сари Коннор, хоча й минуло вже майже 30 років після її зйомок в перших двох «Термінаторах».
 
Немолодій героїні знову доведеться взятися за зброю, щоб захистити свого сина. І хоча актрисі 26 вересня виповниться 62 роки, вона перебуває в чудовій фізичній формі.
 
Так, зморщок на її обличчі вік «намалював» чимало, але тіло актриси — досі підтягнуте і досконале. Адже фізичними навантаженнями актриса рятується від маніакально-депресивного синдрому, на який страждає все життя.
 
Через це актриса надзвичайно мало знімається: власне, дві частини «Термінатора», а також «Красуня та Чудовисько» і «Кінг-Конг живий» — є її найпомітнішими стрічками, які були зняті ще в 80-х та на початку 90-х років минулого сторіччя. Лінда двічі була заміжньою (вдруге — за Джеймсом Камероном, режисером перших двох частин «Термінатора»), має дорослих сина та доньку.
 
До речі, в Лінди є сестра-близнючка Леслі, з якою вони схожі мов дві краплі води. Леслі навіть підміняла сестру в деяких епізодах під час зйомок «Термінатора-2: Судний день». Нині Гамільтон живе в Малібу, після розлучення з Камероном заміж вона так і не вийшла.
 
Подейкують, що саме Джеймс Камерон, який значиться в продюсерах шостої частини франшизи, покликав екс-дружину на зйомки. Вихід нової серії «Термінатора» на широкі екрани планується 22 листопада 2019 року.