Енріке Іглесіас «запалить» у Києві вже менше ніж за два тижні

18.09.2018
Енріке Іглесіас «запалить» у Києві вже менше ніж за два тижні

Справжній мачо Енріке Іглесіас.

— Ой, дівчата, вже зовсім скоро він буде тут! Менше двох тижнів залишилося до приїзду в Україну красунчика Енріке Іглесіаса. 
 
 
Місце зустрічі — НСК «Олімпійський», саме тут співак дасть грандіозний концерт у рамках свого світового турне.
 
 
Щоправда, розраховувати на близьке знайомство з секс-символом не доводиться, адже в «залі», який вміщує 70 тисяч осіб, не те що роздивитися родимки на його вродливому обличчі, а й побачити самого співака буде непросто. Зате почути Енріке «живцем» вам ніщо не завадить.
 
Тим більше що балує своїх прихильниць з України він нечасто. Востаннє він був у нас 11 років тому. І хто зна, коли надумається приїхати ще раз. Бо знаєте,що він днями заявив?
 
Відколи став батьком, то гастролі йому даються все важче і важче. Адже так не хочеться покидати надовго своїх крихіток-двійнят.
 
«Коли я їх бачу, я щасливий, для мене ніщо більше не має значення, лише вони», — розказав співак у телешоу Un nuevo dia. 
 
Ну і хто б міг подумати, що 43-річний серцеїд Енріке, який не визнає офіційного шлюбу, виявиться чудовим батьком?! Нагадаємо, близнюків Ніколаса і Люсі співаку в грудні минулого року народила тенісистка Анна Курнікова. З нею, попри тривалі стосунки — разом вони вже 15 років — Енріке так і не одружився.
 
«Вона весела, незалежна, боєць, але, якщо чесно, я ніколи не уявляв, що зможу стільки років мати з кимось стосунки», — зізнається співак. Та авжеж, російські жінки вони такі — і коня «на скаку» зупинять, і знаного мачо до рук приберуть.
 
Нагадаємо, що Енріке Іглесіас є найпопулярнішим у світі виконавцем латиноамериканської музики. Ажіотаж на квитки на його концерт величезний! Сайти з продажу квитків повідомляють, що білетів залишилося лише трохи більше 400.