Коко-сюрприз

11.09.2018
Коко-сюрприз

Роббі Вільямс із дружиною Айдою.

Британський співак Роббі Вільямс став татусем утретє. Проте ощасливила 44-річну зірку не дружина Айда, а... сурогатна мати. Цією новиною прихильників ошелешила в «Інстаграмі» сама 39-річна Айда: «Ми щасливі поділитися з вами тим, що в нас народилася маленька дівчинка... Вітаємо у світі Колетт (Коко) Жозефіну Вільямс!» — написала тепер уже багатодітна матуся.
Як пояснила Айда, шлях до цього щастя був довгим та складним, тому вони тримали все в секреті, повідомляє «Таблоїд». «Родина створюється в різні способи, і цю маленьку леді, котра біологічно є нашою, виносила неймовірна сурогатна мати, якій ми довіку будемо вдячні. Ми на сьомому небі, що в нашому житті є ця маленька красива дівчинка, і ми такі щасливі, що живемо у світі, де це можливо», — додала дружина Роббі.
Як відомо, пара побралася в 2010 році. У 2012-му в Роббі та Айди народилася донька Теодора, а в 2014-му — син Чарльтон. Зірковий тато був присутній під час обох пологів, активно допомагав дружині й особисто перерізав пуповини. Як ростуть діти співака, його фани мали змогу бачити в «Інстаграмі» — Роббі постійно викладає там фото зі своєю малечею, бо дуже любить сина і доньку. Згодом Айда зізналася, що вони з чоловіком планують ще одне маля. «Діти — це найкраще, що може статися з нами», — зізналася дружина співака. Одначе на перешкоді до здійснення цієї мрії стали медичні проблеми, й парі довелося вдатися до послуг сурогатної матері.