У Деніела Крейга і Рейчел Вайс народилася донечка

05.09.2018
У Деніела Крейга і Рейчел Вайс народилася донечка

У свідомості пересічних глядачів Джеймс Бонд має бути таким собі брутальним мачо, який змінює подружок від серії до серії.
 
 
Та раптом усіх «накрила» новина: віднині 50-річний агент 007 буде міняти памперси, недосипати ночі, адже його 48-річна дружина (а вона у нього таки є) — Рейчел Вайс — народила йому донечку.
 
 
Подробиць цього таїнства поки ніхто не знає, так само як і імені новонародженої, проте відомо, що батьки щасливі і радісно схвильовані.
 
Можна тільки позаздрити досягненням американської медицини, яка допомагає своїм громадянкам у такому досить поважному, як для породіллі, віці виносити і народити здорове дитятко.
 
Нагадаємо, для подружжя — це перша спільна дитина, хоча Рейчел виховує 11-річного сина Генрі від цивільного шлюбу з відомим режисером Дарреном Аронофскі (відомим за культовим фільмом «Реквієм за мрією»).
 
Та й у «Джеймса Бонда» є донька Елла від першого шлюбу з шотландською актрисою Фіоною Лаудон. Еллі вже 25 років, і хоча її батьки розлучилися, коли їй був лише рік, проте батько завжди був присутнім у її житті і виявився турботливим і уважним неньом.
 
Нагадаємо, що Крейг і Вайс познайомилися на зйомках трилера «Будинок мрій» у грудні 2010 року, в якому зіграли подружню пару, а вже 22 червня 2011-го побралися в Нью-Йорку.
 
Своє весілля вони тримали в таємниці (як і належить агентам секретних служб), та й запрошено на нього було лише четверо гостей, у тому числі повнолітню доньку Крейга Еллу та п’ятирічного сина Вайс — Генрі. І щоб там не казали про голлівудські пари, їхній шлюб триває вже 7 щасливих років, вінцем якого стало народження донечки.