Анджеліно, начувайся: Дженніфер Еністон вирішила допомогти Бреду Пітту у його боротьбі за дітей

29.08.2018
Анджеліно, начувайся: Дженніфер Еністон вирішила допомогти Бреду Пітту у його боротьбі за дітей

Дженніфер Еністон.

Кажуть, що немає нічого страшнішого за жіночу помсту. Особливо, коли розлучниця зруйнувала твоє щасливе подружнє життя.
 
Після зради Дженніфер Еністон так і не змогла облаштувати своє особисте життя — численні романи так і не завершилися хепі-ендом і таким бажаним для неї материнством (49-річна зірка щойно розлучилася зі своїм другим чоловіком Джастіном Теру). 
 
Але помста — це страва, яку подають холодною. Тож, вичекавши влучний момент, Джен вирішила нанести кривдниці смертельний удар.
 
Усім відомо, що вже довгий час ще недавно щасливе й багатодітне зіркове подружжя Джолі-Пітт веде «кровопролитну» боротьбу не на життя, а на смерть щодо опіки над дітьми, а їх у подружжя шестеро — троє біологічних і троє прийомних.
 
Анджеліна звинувачує колишнього в усіх смертних гріхах, лиш би не надати йому опіки над дітьми.
 
Бред же, у свою чергу, докладає неймовірних зусиль, щоб бодай іноді бачитися з дітьми, хоча, згідно з судовою ухвалою, має на це право.
 
І ось у цю нерівну боротьбу (бо, як завжди, і суспільні симпатії, і судові рішення переважно на боці матері) вирішила вступити Дженніфер Еністон.
 
Американські таблоїди поінформували своїх читачів, що зірка серіалу «Друзі» вирішила вчинити як справжній друг і, забувши старі образи, виступити на боці свого колишнього, щоб подолати розлучницю і домогтися для Пітта повної опіки над дітьми.
 
Джен збирається розповісти всю правду про свою кривдницю — про її неврівноважену психіку, яка може зашкодити у вихованні дітей, а також про те, яким турботливим, відповідальним і люблячим батьком завжди був Бред, що живе життям праведника і непитущого.
 
З цієї благородної причини колишня пара перебуває на постійному зв’язку ось уже кілька місяців.