Бен Аффлек вже переметнувся до зірки «Плейбою» Шони Секстон

22.08.2018
Бен Аффлек вже переметнувся до зірки «Плейбою» Шони Секстон

Коли чоловіку перевалює за сорок, він «розмінює» свою дружину на двох молодичок по двадцять (а після п’ятдесяти — на трьох по сімнадцять, але то так, до слова).
 
Щось схоже сталося і з голлівудською зіркою 90-х Беном Аффлеком — щойно перевалило за сорок, як він покинув дружину (також голлівудську зірку Дженніфер Гарнер) із трьома дітьми і пустився берега, хоча їхній шлюб усі вважали зразковим, як для Лос-Анджелеса.
 
Ще зовсім недавно він усюди з’являвся у парі з Ліндсі Шукус — телевізійною шоу-вумен, через яку нібито кілька років тому і розпався шлюб зіркової пари Аффлек—Гарнер. А днями його вже «зафіксували» на камери з зірочкою «Плейбою» Шоною Секстон (чи не знаменитий закон бумеранга спрацював щодо розлучниці?).
 
Мабуть, 46-річному актору здалося «не комільфо» зустрічатися з 38-річною пані, i він переметнувся на молодших, як сказано у вищенаведеному жарті, 20-річних.
 
Так, днями Бена і Шону бачили разом в одному з ресторанів Лос-Анджелеса, де вони поводилися, мов на побаченні. А через кілька днів парочку зазнімкували у джипі Аффлека, де на передньо­му пасажирському місці сиділа Секстон. Як кажуть, сивина в бороду (яку останніми роками актор почав носити), а біс — у ребро.
 
А що ж покинута Ліндсі? Вона передбачливо видалила свою сторінку в Instagram, аби уникнути зайвих розмов і пояснень щодо її розставання з Беном.
 
І хоч вона й шоу-вумен, а будь-який шоу-бізнес якраз і заохочує галас навколо себе як засіб популяризації і зайвої реклами, проте пані Шукус заявила, що статус мами, друга і продюсера її більше влаштовує, аніж публічної особи, кожен похід у супермаркет якої обговорюють усі, кому не ліньки.