Красива і самотня: Лана Дель Рей викликала бурю обговорення

17.08.2018
Красива і самотня: Лана Дель Рей викликала бурю обговорення

Якось давно вже нічого не було чути (принаймні у нас) про Лану Дель Рей, аж раптом інтернет-мережі сколихнули фото, на яких співачка сфотографована в купальнику і... без талії. І це при такій фігурі!
 
 
Тут-таки пішли домислювання і здогадки: хто писав, що Лана у депресії, тож заїдає її італійською пастою та піцами (знімки зроблено під час відпочинку Дель Рей в Італії, на яхті біля Позітано).
 
 
На інших фото схоплено момент, коли співачка проходжається вуличками міста в платті, крізь яке чітко видно досить кругленький животик, тож виникли здогадки, а чи не вагітна вона, часом?
 
Так чи інакше, на всіх фото у Лани задоволене життям і відпочинком обличчя, тож друга версія виглядає вірогіднішою.
 
Нагадаємо, що в юності в Елізабет Вулрідж Грант (так звати співачку насправді) були проблеми з алкоголем, у що навіть важко повірити.
 
Вона знаходила задоволення у спогляданні своєї «темної сторони», поки та не почала брати верх над нею, що налякало дівчину.
 
Тож вона погодилася лікуватися від алкогольної залежності, ходити на зібрання анонімних алкоголіків, а згодом стала активно брати участь у доброчинності — допомагати безпритульним. 
 
Можливо, алкоголь сприяв депресивності її характеру, який і до того був досить замкнутим. Це навіть наклало свій відбиток на її стосунки з коханим — музикантом Баррі Джеймсом О’Нілом із Глазго, до якого вона три роки постійно прилітала з Америки в Англію, а потім розірвала стосунки.
 
Подейкують, що Лана досі самотня. Усе, як у її знаменитій пісні Young and Beautiful, яку вона написала спеціально для фільму «Великий Гетсбі», тільки хочеться ще додати «...і самотня».