В останньому сезоні «Карткового будиночка» Кремль заллють кров'ю

08.08.2018
В останньому сезоні «Карткового будиночка» Кремль заллють кров'ю

Робін Райт.

Чого не зробиш, щоб підігріти інтерес публіки до свого продукту. Зрештою, мега-популярний політичний серіал «Картковий будиночок» надлишкової реклами і не потребував.
 
 
Та автори сьомого, останнього, сезону «Карткового будиночка» вирішили підлити оливи у вогонь і опублікували в «Інстаграмі» анонс, який викличе чимало питань у російських глядачів, але водночас і підігріє інтерес у решти поціновувачів серіалу.
 
 
А вся «фішка» в тому, що на фото в соцмережі зображено Кремль, залитий кров’ю. Ну, нас із вами це не здивує, а от як це сприймуть у самому Кремлі, пророкувати — простіше простого.
 
 
На офіційній сторінці серіалу викладено три фото, з яких складається панорама фортеці з боку Москви-ріки. Під кожним знімком — підпис, із якого складається текст «Президенту Петрову» (так звати президента Росії у серіалі). «У його складному становищі ми брехали надто довго. Ми вбивці», — йдеться в коментарі до фото.
 
Через скандал із харасментом головну зірку серіалу і виконавця ролі президента США Кевіна Спейсі керівництву студії Netflix довелося прибрати з картини.
 
Тізер нового сезону серіалу додав перцю, тобто перчинку, в обговоренні новинки сезону, адже в кріслі президента сидить Робін Райт (виконавиця ролі дружини Френка Андервуда, серіального президента таки оф Америки) — Клер Андервуд, а підпис під фото дуже красномовний: «З Днем незалежності мене».
 
Зйомки у «Картковому будиночку» — це нове тріумфальне пришестя пані Райт на екрани, адже з часу її шаленої популярності у «Санта Барбарі» пройшло чимало часу, глядачі почали її помалу забувати.
 
Хоча невелика, але дуже яскрава роль у «Форесті Гампі» освіжила пам’ять кіноманів, та й роки шлюбу з Шоном Пеном — це вам ще той квест, проте слоган «Повідомлення від президента Сполучених Штатів» — кращий за будь-яку рекламу. Що ж, із нетерпінням чекатимемо виходу «Карткового будиночка», адже це — останній його сезон.