Кузина принців Вільяма та Гаррі виходить заміж за колишнього бармена

07.08.2018
Кузина принців Вільяма та Гаррі виходить заміж за колишнього бармена

Принцеса Йоркська Євгенія та Джек Бруксбен.

Нелегко бути вінценосною особою — постійна увага публіки, преси, все життя — на виду. А бути в тіні вінценосних — легко?
 
 
Коли твоїх братів і їхніх дружин щоденно обговорюють: що їли, що пили, де відпочивали, в якого кутюр’є одягалися.
 
 
Мало хто з читачів різної світської хроніки, до слова, пам’ятає, що в королеви Єлизавети, окрім принца Чарльза, є ще троє дітей, а у них, відповідно, — діти, також принци і принцеси.
 
 
Про них згадують лише на шлюбних церемоніях їхніх знаменитих кузенів. Так сталося і цьогоріч, коли мало не весь світ обговорював спочатку заручини, а потім і матримоніальну церемонію принца Гаррі та американської актриси Меган Маркл. 
 
Та свою часточку «слави» урвала нещодавно і принцеса Йоркська Євгенія, одна з кузинок Гаррі та Вільяма. Вже офіційно оголошено, що 12 жовтня Євгенія та її наречений Джек Бруксбенк стануть під вінець.
 
Звісно, до їхнього весілля не будуть прикуті погляди мільярдів людей по всьому світу, як це було зі шлюбними приготуваннями та самими весіллями спадкоємців англійського трону, але галас у пресі зчинився вже немалий.
 
І хоча про заручини принцеси Євгенії та Джека Бруксбенка стало відомо ще в січні, але весілля її кузена Гаррі трохи «загнало» у тінь це повідомлення, тож зараз можна наверстати втрачену увагу.
 
Стало відомо, що так само, як і у принца Гаррі та Меган Маркл, шлюбна церемонія пари буде проходити в каплиці Святого Георга у Віндзорському замку.
 
Нагадаємо, що зі своїм нареченим, 31-річним Джеком Бруксбенком, колишнім барменом, а нині — бізнесменом, 28-річна принцеса зустрічається з 2011 року. Пара познайомилася в 2010 році на швейцарському гірськолижному курорті Вербьє.
 
Пропозицію руки і серця після семи років знайомства своїй коханій Джек зробив під час їхньої поїздки до Нікарагуа. Зараз же вони повним ходом готуються до весільної церемонії і намагаються вигадати якісь фішки, які допомогли б пересічним споглядачам запам’ятати їхнє свято.
 
Так, молодята заявили, що на їх­ньому весіллі не буде жодного пластику (та й у повсякденному житті вони намагаються уникати вживання цього шкідливого для екології планети продукту). Також за їхньою шлюбною церемонією зможуть спостерігати 1200 простих англійців, запрошених молодятами.