«Рятувальник Малібу» повів під вінець на 28 років молодшу модель

03.08.2018
«Рятувальник Малібу» повів під вінець на 28 років молодшу модель

Девід Гассельгофф та Хейлі Робертс.

Нинішньому молодому поколінню ім’я голлівудської зірки Девіда Гассельгоффа вже нічого не говорить, а от раніше...
 
 
Ну хто не знав знаменитих у 90-ті «Рятувальників Малібу» — команду накачаних, підтягнутих дівчат і парубків, серед яких, до речі, були і знамениті гарячі перчинки «Плейбоя» Кармен Електра та Памела Андерсон.
 
 
Не пас задніх серед них і Девід Гассельгофф, хоч і був набагато старший за інших: він мав такий маскулінний та сексуальний вигляд, та й зріст понад 1,9 м — це вам не фунт родзинок.
 
 
Шалена популярність серіалу зробила свою справу, і Девід навіть потрапив до Книги рекордів Гіннесса як найпопулярніший актор телебачення.
 
Але роки йшли, на зміну «Рятувальникам Малібу» прийшли інші популярні серіали, а ім’я Гассельгоффа стало забуватися.
 
Та ось нещодавно таблоїдну спільноту збурила новина: підстаркуватий, але все ще в чудовій фізичній формі плейбой укотре одружився. Це вже третій шлюб 66-річного Девіда. Але цього разу його обраниця, модель Хейлі Робертс, на 28 років молодша за нього! Що й казати, сивина в голову, а біс у ребро...
 
Познайомилися молодята за лаштунками шоу Britain’s Got Talent, коли Хейлі підійшла до Девіда, щоб узяти в нього автограф. Досвідчений донжуан не розгубився й у відповідь попрохав телефон дівчини.
 
Було це ще в далекому 2011-му, тож можна сказати, що їхнє бажання після 7 років «зустрічання», як би це сказали «у старовину», офіційно оформити стосунки було обдуманим.
 
Церемонія пройшла в італійському регіоні Апуліо, на узбережжі Адріатики, в колі найближчих друзів та родичів. Серед присутніх були і доньки «молодого» від другого шлюбу — 28-річна Тейлор і 25-річна... Хейлі. Що ж, доволі символічний збіг. Головне не переплутати доньку з дружиною...