57-річний Х’ю Грант нарешті офіційно побрався

01.08.2018
57-річний Х’ю Грант нарешті офіційно побрався

Х’ю Грант та Анна Еберштейн.

Іноді замислюєшся над тим, які дивні викрутаси виробляє з нами доля. От і британський актор, зірка 90-х, секс-символ не одного покоління Х’ю Грант не раз божився, що він противник офіційних обов’язків і ніколи не стане на рушничок (тільки в англійському варіанті це, мабуть, якось по-іншому називається). Та, либонь, доля все ж таки подає нам якісь знаки. Скажімо, фільм, що був мегапопулярним у 90-ті і де Грант блискуче зіграв такого собі легковажного жевжика, — «Чотири весілля й одні похорони» — став пророчим для актора: після довготривалих походеньок герой фільму нарешті одружується. Те саме нещодавно сталося і з актором.
 
Сказати, що Х’ю був вітром у полі — це нічого не сказати: жовта преса ще донедавна пістрявіла замітками про походеньки зірки, а сторінки його життя давали заробити на хліб не одному папараці. Чого варта тільки історія зі скандальними фото, на яких актора зазнімкували в авто на бульварі Сансет у Лос-Анджелесі, де він займався сексом із проституткою. Це поставило жирну крапку на багаторічних (а точніше 13-річних) стосунках Гранта з його подружкою, а заодно і колегою по акторському цеху Елізабет Херлі, яка до того довго терпіла його витівки і все чекала, що він одумається і таки поведе її під вінець.
 
І ось ніби грім серед ясного неба — 57-річний актор нарешті одружився! Його обраницею стала шведська телепродюсерка, 39-річна Анна Еберштейн, з якою в актора є вже троє дітей, але по­братися вони вирішили (тобто нарешті зважився Х’ю) лише нещодавно — у травні.
 
Сьогодні ж актор в одному з інтерв’ю захоплено заявляє: «У мене чудова дружина. Я дуже щасливий і шкодую, що раніше не наважився на такий вчинок. Просто я був певен, що ще замолодий для одруження».
 
Ну що ж, можна лише позаздрити, що молодість актора тривала понад півстоліття, а тепер нарешті прийшла зрілість, і  не лише фізична, а й моральна, адже до зустрічі Х’ю мав тривалі стосунки з китаянкою Тінглан Хонг, яка народила йому сина й доньку, але з якою він так і не узаконив свої стосунки. Тепер же зірка шкодує про пізнє одруження, адже сімейне життя додало позитивних змін у його життя.