Дефіле по червоному килиму: якими вбраннями вражали гості Одеського кінофестивалю

17.07.2018
Дефіле по червоному килиму: якими вбраннями вражали гості Одеського кінофестивалю

Чарівна Римма Зюбіна — оригінальна і не пафосна.

Одеса не була б Одесою, якби не дивувала нас своєю ексцентричністю, оригінальністю, екстравагантністю.
 
От і цими днями червона доріжка Одеського міжнародного кінофестивалю не стала винятком, адже не обговорював дивовижні наряди її учасників тільки лінивий.
 
Тут були і відверті фріки, місце яким — на стрічці сайта «Рагулі», і доволі стильна молодь, серед якої виділявся, як завжди, своїм оригінальним строєм цьогорічний учасник «Євробачення» від України, а за сумісництвом і одесит Melovin, і світська діва Монро, як завжди вишукана, і навіть дітки — хлопчики у фраках, а дівчатка — у вечірніх туалетах.
 
Вишуканим, оригінальним і далеко не пафосним  вбранням потішили шановна і улюблена мільйонами українців Ада Роговцева, моложава Римма Зюбіна, чарівна Яна Соколова.
 
Знаменитий одесит і за сумісництвом почесний гість фестивалю Михайло Жванецький був стильним і молодцюватим у своєму сіро-голубому лляному піджаку в стилі «ґранж».
 
Особливо хвилювалася за вихід на червоний килим господиня фестивалю Вікторія Тігіпко. І було чого: «нести» з гідністю такий стрій, який для цієї урочистої події вона вибрала, — справа нелегка. Це були брюки з блузою, яка переходила у... кількаметровий шлейф, ніби у платті нареченої. Ну що ж, у кожного свої мухи в голові.
 
Зате запрошена зірка, голлівудський актор Ерік Робертс, не морочив собі голови — одягнув, що було під рукою, а саме джинси, і при цьому був неперевершеним. От що таке харизма!