Мерайя Кері скинула майже половину своєї понад 100-кілограмової ваги

20.06.2018
Мерайя Кері скинула майже половину своєї понад 100-кілограмової ваги

Мерайя Кері.

Американська співачка Мерайя Кері останні років двадцять веде постійну боротьбу з зайвими кілограмами.
 
Мабуть, єдиний щасливий період, коли вона могла «не заморочуватися» своєю вагою, була її вагітність.
 
Тоді співачка набрала зайвих 35 кілограмів, але, здійснивши свою головну мрію — ставши одразу двічі мамою (Мерайя народила близнюків), буквально за півроку змогла повернутися до колишніх форм.
 
Струнка фігура далася нелегко — регулярні заняття з персональним тренером і жорстку дієту вона й досі згадує з жахом.
 
Та вже за кілька років усі скинуті кілограми повернулися, ще й «друзів» з собою привели: вага співачки перевалила за сто кілограмів!
 
Сама Мерайя не надто побивалася через це, аж поки не зрозуміла, що їй стає елементарно важко рухатися на сцені.
 
«Я слідкую за вагою не для того, щоб виправдати чиїсь сподівання, — пояснила Мерайя. — Все заради здоров’я. Важко не злякатися, коли тобі проблематично дихати або рухатися».
 
Проте мучити себе дієтами не стала, а вирішила позбутися проблеми радикально. Восени стало відомо, що зірка зважилася на рукавну гастропластику — операцію зі зменшення шлунка. Після того вона стала «танути» на очах. І вже в січні на врученні премій «Золотий глобус» по­стала перед публікою мало не вдвічі меншою. 
 
І цей процес триває. Нещодавно співачку помітили в модному ресторані Nobu, що в Малібу. 48-річна Мерайя була там разом зі своїм молодим бойфрендом Брайаном Танакою.
 
Нові знімки справили на публіку неабияке враження. Адже Кері, яка скинула ще 20 кілограмів, виглядала так, ніби скинула 20 років! Щоправда, тепер шанувальників актриси хвилює інше питання: що ж залишиться від апетитних форм співачки, якщо процес схуднення триватиме й далі?