Олена Шоптенко вперше стала мамою

13.06.2018
Олена Шоптенко вперше стала мамою

Олена Шоптенко.

Український хореограф і переможниця першого сезону проекту «Танці з зірками» Олена Шоптенко вперше стала мамою.
 
Радісною новиною поділився в «Інстаграмі» чоловік танцівниці Олексій Іванов. Молодший Іванов теж буде Олексієм — саме так батьки вирішили назвати свого новонародженого синочка.
 
«Коли ми дізналися, що буде хлопчик, чоловік сказав, що є всього два варіанти імені, які йому подобаються. З двох я вибрала це. Але мені дуже подобається, що у мене тепер постійно буде Олексій Іванов, поки його велика копія зайнята на своїх проектах», — поділилася з «ТСН» Олена.
 
«Почуваюся щасливою, — додає новоспечена матуся. — Цей статус абсолютно новий для мене, і поки що я мала небагато часу розібратися в своїх почуттях, але, щоб я почала посміхатися, йому досить просто сопіти». 
 
Нагадаємо, в 30-річної Олени Шоптенко це другий шлюб. Першим чоловіком хореографа був танцівник Дмитро Дікусар. Проте не минуло й трьох років після весілля, як пара розлучилася.
 
Та вільним серце Олени було недовго — в жовтні 2016-го Олена вийшла заміж за бізнесмена Олексія Іванова. Восени Олена знову брала участь у проекті «Танці з зірками», де танцювала в парі з актором Ахтемом Сеїтаблаєвим.
 
Саме тоді несподівано дізналася про свою вагітність, одначе цікавий стан не завадив Олені дійти зі своїм партнером до фіналу танцювального шоу.