Кортні Кокс поведе під вінець на 12 років молодший рок-музикант

08.06.2018
Кортні Кокс поведе під вінець на 12 років молодший рок-музикант

Кортні Кокс.

Зірка серіалу «Друзі» Кортні Кокс, якій наступного тижня виповниться 54 роки, вже цього літа вийде заміж.
 
Під вінець актрису поведе 41-річний рок-музикант Джонні МакДейд. За організацію весілля взялася найближча подруга Кортні — Дженніфер Еністон.
 
Для обох актрис серіал «Друзі» виявився пророчим — їхня дружба перейшла у реальне життя і триває з часів зйомок сіткому.
 
Звісно, що саме Еністон стане почесною дружкою на весіллі Кокс, повідомляє видання The Mirror.
 
Пара візьме шлюб на батьківщині Джонні, в Північній Ірландії. А друга церемонія, для рідних та друзів, відбудеться на пляжі в Малібу.
 
Співатиме на весіллі Ед Ширан, який і познайомив майбутнє подружжя. Актриса на момент знайомства мала однорічну донечку Коко від актора Девіда Аркетта, якій нині вже тринадцять. 
 
Нагадаємо, Кортні і Джонні разом із 2013 року. В 2014-му пара навіть оголосила про заручини, однак до весілля справа не дійшла: між ними пробігла чорна кішка (цією кішкою, подейкують, є непростий характер далеко не юної нареченої), Кортні та Джонні припинили стосунки.
 
Але в 2017-му зрозуміли, що не можуть жити один без одного, й знову почали зустрічатися. 
 
Першою помітною стрічкою для Кортні Кокс став фільм «Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин» (1994), у якому та знялася разом із коміком Джимом Керрі.
 
Хоча до того Кортні вже десять років знімалася, та лише тепер вродливу актрису помітили й запросили в сітком «Друзі» — Кортні знялася в усіх його десяти сезонах, які йшли з незмінним успіхом.
 
Далі були ролі в хорорі «Крик» — Кокс знялася в усіх чотирьох його частинах. В останні роки актриса переважно продюсує фільми.
 
Так, у серіалі «Місто хижачок» вона не тільки виконала головну роль, а й стала режисером та виконавчим продюсером.