2 мiльйони робочих місць і 100 мiльярдiв інвестицій: економічний курс від Ляшка

06.06.2018
2 мiльйони робочих місць і 100 мiльярдiв інвестицій: економічний курс від Ляшка

Олег Ляшко розповів, як зробити українців багатими.

Політик наголошує: не можна продавати український суверенітет за подачки МВФ. 
 
«Горе тій країні, де депутати говорять зi зневагою про суверенітет, незалежність і самостійність. У цей час за суверенітет, незалежність і самостійність найкращі сини української нації віддають життя. Якщо для вас це слова, які ви готові продати за подачку МВФ, то для нас це не пустий звук», — заявив депутат. 
 
Політик розповів, як завдяки економічному курсу Радикальної партії можна модернізувати економіку та збільшити рівень добробуту українців.
 
«Ми пропонуємо 100 мільярдів доларів інвестицій у реальний сектор економіки, створити 2 мільйони робочих місць для українців в Україні, а не на полуниці у Польщі, зростання в рази реальних доходів громадян, стабільні ціни та курс гривні, високий міжнародний авторитет України, трансформацію економіки із сировинно-боргової у виробничо-інноваційну, повну докорінну зміну економічної моделі та фазовий перехід замість повільного дрейфу еволюційних реформ, які демонструє влада. Через розбудову інфраструктури, розвиток власного виробництва, впровадження інновацій, усунення бар’єрів для вітчизняних виробників, податкові та митні преференції, дешеві кредити, стимулюючі тарифи та чіткі правила гри на розбудову нової української економіки», — розповів народний депутат.
 
Парламентарiй наголосив на необхідності орієнтуватися на інтереси українців, а не іноземних конкурентів.
 
«Замість зовнішніх точок опори чи наркоманських голок МВФ й інших наших «друзів-кредито­рів» ми пропонуємо 45 мільйонів точок опори всередині країни. Українці мають бути акціонерами України, бенефіціарами і головними вигодонабувачами нового економічного курсу. Я закликаю парламентську більшість, Президента та уряд слухати не те, що радять, а робити так, як роблять розвинені країни заради власних громадян, власної безпеки та заради своєї країни», — підсумував лідер Радикальної партії.