Олег Ляшко нарешті поставив штамп у паспорті

05.06.2018
Олег Ляшко нарешті поставив штамп у паспорті

Олег Ляшко з Росітою: тепер уже законне подружжя.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко нарешті набув офіційного статусу одруженого чоловіка.
 
Зі своєю багаторічною супутницею Росітою він узяв офіційний шлюб і одразу ж виклав фото з церемонії розпису.
 
Наречена була в червоній сукні, наречений — у синьому костюмі з червоною краваткою. Привітати свого лідера прийшли однопартійці нареченого.
 
«Нова українська сім’я. Більше щасливих сімей і дітей у нашій рідній найкращій Україні!» — написав радикал на своїй сторінці у «Фейсбуці».
 
Уважне журналістське око одразу вихопило з контексту натяк на дітей, тож у мережі поповзли чутки про те, що незабаром Олега та Росіту доведеться вітати ще з однією приємною подією. 
 
Утім чутки — на те вони й чутки, аби тренувати бурхливу уяву журналістів світської хроніки. Насправді ж про намір одружитися 45-річний Олег Ляшко повідомив iще на початку квітня.
 
«20 років я думав, чи варто це робити. Я хотів би ще 20 років подумати, але Росіта не дала. Поставила ультиматум: або йдемо, або думай з іншою. А нам інша не треба, нам потрібна найкраща», — цитує Ляшка «Таблоїд» iз посиланням на «ТСН». Тоді ж радикал повідомив і дату весілля. Слова Ляшко дотримав: 2 червня таки повів свою кохану під вінець. 
 
Як відомо, Олег iз Росітою разом уже 20 років. Познайомилися новоспечені молодята в 1998 році в залі ігрових автоматів, де Росіта працювала адміністратором.
 
Наречена народилася в Дніпропетровську в родині військового. Її прабабуся була іспанкою, звідти й екзотичне ім’я — саме на честь бабці Росіти майбутню дружину політика так нетривіально назвали.
 
Росіта Сайранен (тепер вже Ляшко) — за освітою бібліограф суспільно-політичної літератури, проте за фахом не працює.
 
В одному з інтерв’ю жінка зізнавалася, що хотіла б мати роботу, пов’язану з дітьми. Пара довго не те щоб приховувала, а, швидше, не афішувала свої стосунки.
 
Вперше разом Ляшко й Росіта з’явилися на публiцi лише наприкінці 2011 року. На той час пара вже виховувала спільну доньку Влади­славу, якій нині 16 років. 
 
Після одруження тезки чи не єдиним відомим Олегом-холостяком лишається співак Олег Винник. Проте й там, як розвідали журналісти, не все так просто з холостяцьким статусом. Подейкують, що Винник давно одружений зі своєю бек-вокалісткою, просто вміло приховує ці стосунки...