H&M запустив у масове виробництво шлюбну сукню герцогині Кембриджської

13.04.2018
H&M запустив у масове виробництво шлюбну сукню герцогині Кембриджської

Сукня, як у Кейт.

«Я платье одолжила в Нади. Я буду нынче как Марина Влади» — так коротко та іронічно Володимир Висоцький описав у своїй пісні мрію кожної жінки хоч на якусь мить наблизитись до кумирів із телеекрана чи глянцевих журналів.
 
То чому б не піти назустріч дівочим мріям, вирішили дизайнери відомої у всьому світі шведської фірми з випуску дешевого, але якісного одягу H&M.
 
Цього місяця фірма випустила на ринок точну копію весільної сукні, у якій Кейт Міддлтон, а після весілля — герцогиня Кембриджська, вінчалася 2011 року зі спадкоємцем британського трону принцом Вільямом.
 
Про це повідомляє американський тижневик жіночої моди та стилю «Харперс базар». Звичайно, що копія не рівня оригіналу, але в ній збережені всі лінії, шви та деталі до останнього рюшика. Хіба що якість тканини інша та додаткових оздоб менше. 
 
Тож і ціна «сукні принцеси» цілком прийнятна. Вартість оригінального вбрання Кейт Міддлтон, розробленого британськими дизайнерами Александром Макквіном та Сарою Бертон, оцінюється в 434 тисячі доларів, а копія від H&M надійшла на американський ринок за ціною 299 доларів, а на британський — 150 фунтів стерлінгів.
 
Це в межах пересічної ціни красивої, але не ексклюзивної шлюбної сукні на ринках цих країн (130-350 доларів). H&M подбала і про супровідні аксесуари до сукні, передусім взуття. 
 
Наречена мо­же обрати хоч туфельки без підборів на зразок пуантів балерини, хоч туфлі з підборами висотою до шести сантиметрів. І взуття «принцеси» також пропонується за цілком демократичною ціною — 25 доларів.