Знову при надії: Кейт Хадсон чекає на омріяну донечку

11.04.2018
Знову при надії: Кейт Хадсон чекає на омріяну донечку

Чудовою новиною поділилася в «Інстаграмі» американська акторка Кейт Хадсон: вона втретє стане мамою.
 
 
Цього разу, після двох хлопців, 38-річна Кейт чекає на омріяну дівчинку, повідомляє «Таблоїд».
 
 
Акторка пояснила, що її довгий час не було видно в соц­мережах, бо вона дуже кепсько почувалася. Перший триместр вагітності був тяжчий, ніж у попередні рази.
 
 
«Від Boomerang мені голова паморочилася, Superzoom — простий спосіб змусити мене обійматися з унітазом, від інстаграмів про їжу мені кортіло блювати, а від інста-сторі я ставала ще більш виснаженою, ніж була. Якщо ви бачили мене день усміхненою, і я вдавала, ніби все прекрасно, — я брехала!», — написала Кейт.
 
Але токсикоз минув, майбутній мамі нарешті стало краще й вона знову готова розповідати про своє зіркове життя-буття в соцмережах. 
 
Як пояснила Хадсон, вони з бойфрендом Денні Фуджикавою намагалися якомога довше не афішувати вагітність, але хіба сховаєш те, що росте і зрадницьки випирає з-під одягу?
 
«Надто складно стало це ховати, і, якщо чесно, хованки більше виснажують, ніж просто взяти й оголосити про це! Мої діти, Денні, я сама і вся родина шалено раді! Буде маленька дівчинка!» — поділилася Хадсон.
 
Як відомо, в Кейт уже є 14-річний син Райдер від шлюбу з музикантом Крісом Робінсоном і шестирічний Бінгем від фронтмена Muse Метта Белламі.