Олег Ляшко: Божого благословення — кожній родині!

06.04.2018
Олег Ляшко: Божого благословення — кожній родині!

Родина Олега Ляшка шанує українські традиції та разом з усіма українцями на Великдень святить у церкви паски.

Дорогі українці! Напередодні світлого Великодня не хочу говорити про погане. Хочу подякувати кожному з вас за те, що, попри скрутні часи і маленькі зарплати, продовжуєте працювати, годувати свої сім’ї, ростити дітей, дарувати їм любов і турботу, радіти життю.
 
Хочу подякувати нашим дорогим пенсіонерам, які завжди знаходять гроші на цукерки онукам попри маленькі пенсії. І пасочки печуть хоч і з найдешевших продуктів, але такі смачні, як у моєму дитинстві.
 
Хочу подякувати селянам, які тримають худобу та не дають селу загинути, хоч якими б низькими не були закупівельні ціни на м’ясо та молоко. Ми це виправимо, бо не буде корів, свиней, курей — не буде села!
 
Хочу подякувати військовим, які не підуть на свято до Церкви, бо боронять наш iз вами спокій на передовій. Низький уклін вам! Мир обов’язково буде, коли Україна буде економічно сильною, для чого ми робимо конкретні кроки.
 
Хочу подякувати вчителям, медикам, металургам, шахтарям, будівельникам та представникам інших важливих для країни професій за те, що залишилися жити в нашій рідній Україні та продовжуєте боротися і вірити в її майбутнє.
 
Я знаю про всі ці проблеми, бо часто їжджу по Україні та постійно спілкуюся з вами. Ми вже змусили уряд підвищити зарплату і пенсію. Цього, звісно, недостатньо, але ми не зупиняємося: добиваємося збільшення мінімальної зарплати до 5000 гривень, а пенсії — до 3000 гривень. Я хочу, щоб ваші сім’ї збиралися разом не лише на Великдень чи Новий рік, бо батько чи мати на заробітках за кордоном. 
 
Роблю все для того, щоб українці мали роботу і гідну зарплату в Україні та мирне небо над головою.
 
Бажаю кожному з вас добра, щастя, любові й домашнього затишку.
Христос Воскрес! Воскресне й Україна!
Ваш Олег Ляшко.